Потребителя

Потребителя е едно интересно същество. Като цяло всички ние сме потребители, както и предлагаме такова нещо 🙂 Доста двоинтвена връзка… Както и да е, общо взето съм разделил потребителите на няколко групи споиред капацитета си. Едните успват да си купят ядрена бомба и си я слобяват сами това са адвансе пичовете 😉 Други си копуват моторна резачка след внимателно четене на инструкциите се справят ти ги квалифицирам като нормално напреднали. Трети си слагат нови лампи ама до половината им се налага да викнат приятел които да довърши тия вече са нормално назаднали 😆 и последната група копува си киткат от магазина и се връща да пита как да го отвори 😉 тия аз им викам консуматори. Като цяло пиша заради последната група такива. Тия същества неспират да ме измувят с своята природа и поведение. Като цяло за тях едни интрукции ако не са добре фотографирани и ръководтвото за поставяне на казанче не е поне 200 страици на майчин език се връщат в магазинза заради дефектен продукт, поради защото неса успели да се справят с нелеката задача по използването му. Те обичат да получават нещата максимално улеснени, сдъвкани че и даже наполовина смелени 😉 По лошото е че както консумират така и живеят, спят ядат, правят секс, обучават децат си на същата консуматорска деиност. Никои не иска спуер умения да сплаиснеш оптично влакно или да си пренапишеш драивера в бинарен код 🙄 но понякога е необходимо малко да напрегнеш ония ганглии дето само седи и прашасва… Верно винаги е по лесно някои да свърши онова което ти трябва да направиш или да го получиш наполовина готово, но когато живота ти се сведе до ултра сложния избор между кои канали на телевизора да гледа… кажи ми че си жив… спа, ям, сера , дишам следователно съм жив. Да бе съществуваш! Няма нищо лошо да има таквиа същества те далеч по силно показват колко другите 3 групи ги превъзхождат.

Съжалявам ако съм обидил някои, но мразим тъпи същества!!!

1 comment

  1. Бравооооооооооооо, страхотно описание на невежите люде
    И аз така съм забелязъл и че много дразнят със невежите си въпроси особено, и ако решиш да и м разясниш нещо елементарно може да загубиш цяла вечност
    Но в точно този момент преди да експлоадираш погледни благодарносхта в очите им и как си издигнат на пиедистал със ореол над главата си !
    И друго положително е че да изкараш пари от такива хора е кат да вземеш играчката на малсо дете 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Anti SPAM *