времето

Времто тази година е супер шантаво. Толкова шантава зима не е имало. Първо някви много високи темпретураи до късно. В един момент паднаха рязко и наваля сняг за кратко. После луди поледици цяла седмица не карах кола 😉 След това пак някви жеги нормално ли е 18 градуса в средата на януари. Отделно  че и дъжд валя ебаси зима и дъжд 🙂 И днес едно такова мрачно и пак се оптива да скапва луда работа отвсякаде. Надявам се че хората се замислят че това не е никак нормално и да си дадат сметка за глобалното затопляне. Аз лично незнам с какво спомагам за това нещо въпреки че си давам ясна представа за това. Със сигурнот обаче трябва да се вземат мерки сега няма да учуди ако пак наваля някаквъ сняг мощно и прочие.

Четох че учени щели да проведат мащабен експеримет за да тушират до някаде ефекта като подхранят планктона в голяма област в окена от нос Нова надежда до непомян каде 😳 Щели да го подхранят и така да предизивкат бурен цъфтеж тои от своя страна да измуче вредните газове и при умирането си като изпадне на дъното да ги завлече с себе си 🙂 Добре звучни но критици казали че можело и да имало обратен ефект от тоя бурен цъфтеж. Определено трябва да се направи нещо или трябва да започваме да се оглеждаме за нова планета.

2 comments

  1. Хехе, не само тази година.
    Един от най-ярките ми детски спомени е когато бях 5-6ти клас, как за една нощ беше наваляло сняг до коляното ми и това беше някакво огромно количество за тогава, макар че това стана в началото на втори срок. Да не казвам какво щастие беше… Това е и най-огромното количество снеговалеж, който помня 🙁
    А за жегите през „зимата“ мога да ти кажа, че през в началото на 2003 или 2004, с мойто си карахме колело почти цяла седмица, все едно си беше май.
    Факт е, че времето не е такова, каквото го помним от детството ни, да не говорим за спомените на родителите ни!!!
    Дано се намериначин да се намали вредното влияние на човечеството над Природата.

  2. Определено адски вредим най ясно си личи през зимата въпреки че и през другите сезони се виждат разни аномалии 🙂 Например миналото лято на концерта на WhiteSnаке се прибирахме с парно в колата вечерта :)а нещата са сериозни и твърде малко зависят от нас дали ще си изхвърляш отпадъците правилно или няма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Anti SPAM *