БЛАХ

Пак не съм писл от сумати време, нещо написледък все изниква нещо по- „важно“. Хмммм има толквоа за обясние че направо са чудя от каде да я захвана. Ми ще давам подред пък докадето стигна.

  1. Вече ми свърши изпитателния срок 😀 и сега само чакам да си преподпиша договора. Вече се чуства доста по малко напрегнат на работата защото все пак трябваше 3 месеца се доказвам, по един или друг начин. Вече се чуствам и доста по стабилен финнасово – що започвам един доста сериозне ремонт в къщи. Мисля изцяло да си подновя статя Като почна от ламиниран паркет, ново легло – което е абсолютни належащо и трябва да си взема нова секция и бюро за компютъра 🙂 . Доста амбициозен проект 😉 . А на пролет ако сичко е наред мисля, че вече е краино време да си купя първата си кола – ама това е дсоат по напред отколкот мога да планувам засега.
  2. Преи 4 дни имах рожден ден – мамка му намрзаих ги тея дивотии. Всеки ти честити и требе постояно да се усмихваш и да си весел, блах пълна позьорщина и лицемериа. Събрахсе само с най близките ми приятели, нямах нужда пт голям и шумен купон. Преди когато бяхме ученици това винаги е бил най яки купон, накрая на лятото и за последно сме се събирали сички. Както и да е понякога си мисля че е за подобро че остаряваме (порасваме се още се води).
  3. Най после се сетих да ходя на изпити. От една година не бях стъпвал в уневерситета, с малкото изключение като си оправях документите за прекъсване. Общо взето имаше доста неща които трябваше да си изясня, мисля че вече си вкарах мислите в ред и наи после доиде и ред на уневерситета. Не си взех изпита, но несъм разочарован успях сам да си реша половин задача дугат половина нямаше как да я реша и я преписах – грешно 🙂 . Това не е от значени. Просто вече му доиде врмето на уневерсите и завършването отделно го правя и заради майка ми и баща ми – безкрайно са разочаровани от факта, че неуча, въпреки че имам готина работа. Мисля малко да ги позарадвам като през идната учебна година намля броиката на изпитете ми поне да мога да запиша задочно. Нямам никакво желание да се на редовоно убочение, изцяло губене на време, средства и опит. След 2 години като завърша ще си имам и дипломка и опит 2 в 1 ненормално добра комбинация 🙂 .
  4. Адски ми е самотно напоследък. Липсват ми доста неща, понякога се питам дали си е струвало да зарежа сичко и да започна наново, защото в моента съм едно ново личице. Страно е вече почтни никъде не се чуства намясто, нито при своите съм свои нито при чуждите (доста философки).

Е в общи линии това ми се върти в главата напоследък. БЛАХ можеше и по- добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Anti SPAM *