Най после ми остана време да си оправя сайта след неупешния ъпгрейд към 2.3 версия. Смятам по късно да се занимая с този проблем 😎 Напоследък съм влезнал в серия работа в къщи (още работа) и един филм към 11 вечерта за приспиване. Сега забавлявам с направата на един сайт за библиотека на онлайн радиа. Дам нищо сложно обаче има и една много интересена закачка – може да си избираш любимо радио и след това трябва да ти се показва песента която върви в момента. Общо взето минах през няколко варианта за съжаление се оказа, не всички системи са подходящи за „слушане“ на информация. Засега ползвам един готов клас за взимане на такова инфо, кои смятам да пооптимизрам и да сложа линка като завърша проекта. Работата по сайта ми отнема доста време защото си имам и други задължения в работата пък и малко съм „поръждясъл“. От много време насам не съм писал нещо толкова обемно и се стара много, пък и съм чиста проба перфекционист така, че доста внимавам към детайлите 🙂 Сматам да разпусна с някоя интересна игра. Имам инсталирана Manhunt която е малко старичка, но е доста зарибяваща. Е засега толкова 😀 като имам повече време ще опиша някои интересни неща около проекта ми 😉

Значи преди 2 дни ми се скапа хард диска, които общо взето беше сравнително нов на 3 години. Хубаво че ми е малкия 20ГБ Seagate, които е доста по стар някъдена 5 години, а въобще даже не е повишил „звучноста“ си 🙂 . Докато още от нов Maxtor-а беше доста по шумен и с повисоки топлини показатели, обаче нали е слим 😉 . Както и да е сега мисял да си зимам Hitachi 320GB SATA2 16MB cache 😉 😛 добре звучи пък и доста ще опути системата. Напоследък чувам доста добри неща за Hitachi, навиваха ме за Western Digital ама пък на работата 2 такиква са скапаха за половин година така че не мисля да си зимам точно такъв. Както и да е решението е взетото остава само да си го купя и да му направя тестовете да видя как ще се представи.

Така значи сега остана време да поработя по саита и мога с гордост да заявя, че в моемнта работя с доста по приятен дизаин, и нова по добра система експортирал съм почти сичко стари блогове, както и категории и връзки. Остава ми доста работа пак но вече новат система и е с доста по кадърен PHP от старат която беше доста трудна за модифициране. Малко по късно следобед мисля да сменя емотинките че тея са ми мн дръвени и да пооправя тук таме, че видях че емалко дупкава системката 🙂

Пак не съм писл от сумати време, нещо написледък все изниква нещо по- „важно“. Хмммм има толквоа за обясние че направо са чудя от каде да я захвана. Ми ще давам подред пък докадето стигна.

  1. Вече ми свърши изпитателния срок 😀 и сега само чакам да си преподпиша договора. Вече се чуства доста по малко напрегнат на работата защото все пак трябваше 3 месеца се доказвам, по един или друг начин. Вече се чуствам и доста по стабилен финнасово – що започвам един доста сериозне ремонт в къщи. Мисля изцяло да си подновя статя Като почна от ламиниран паркет, ново легло – което е абсолютни належащо и трябва да си взема нова секция и бюро за компютъра 🙂 . Доста амбициозен проект 😉 . А на пролет ако сичко е наред мисля, че вече е краино време да си купя първата си кола – ама това е дсоат по напред отколкот мога да планувам засега.
  2. Преи 4 дни имах рожден ден – мамка му намрзаих ги тея дивотии. Всеки ти честити и требе постояно да се усмихваш и да си весел, блах пълна позьорщина и лицемериа. Събрахсе само с най близките ми приятели, нямах нужда пт голям и шумен купон. Преди когато бяхме ученици това винаги е бил най яки купон, накрая на лятото и за последно сме се събирали сички. Както и да е понякога си мисля че е за подобро че остаряваме (порасваме се още се води).
  3. Най после се сетих да ходя на изпити. От една година не бях стъпвал в уневерситета, с малкото изключение като си оправях документите за прекъсване. Общо взето имаше доста неща които трябваше да си изясня, мисля че вече си вкарах мислите в ред и наи после доиде и ред на уневерситета. Не си взех изпита, но несъм разочарован успях сам да си реша половин задача дугат половина нямаше как да я реша и я преписах – грешно 🙂 . Това не е от значени. Просто вече му доиде врмето на уневерсите и завършването отделно го правя и заради майка ми и баща ми – безкрайно са разочаровани от факта, че неуча, въпреки че имам готина работа. Мисля малко да ги позарадвам като през идната учебна година намля броиката на изпитете ми поне да мога да запиша задочно. Нямам никакво желание да се на редовоно убочение, изцяло губене на време, средства и опит. След 2 години като завърша ще си имам и дипломка и опит 2 в 1 ненормално добра комбинация 🙂 .
  4. Адски ми е самотно напоследък. Липсват ми доста неща, понякога се питам дали си е струвало да зарежа сичко и да започна наново, защото в моента съм едно ново личице. Страно е вече почтни никъде не се чуства намясто, нито при своите съм свои нито при чуждите (доста философки).

Е в общи линии това ми се върти в главата напоследък. БЛАХ можеше и по- добре.